Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Επιτέλους οι Έλληνες "ξύπνησαν" και ενώθηκαν...

Δεν μπορεί να περάσει απο κανέναν απαρατήρητο οτι οι Έλληνες χτες 25/5 για πρώτη φορά ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ενώθηκαν και έκαναν συγκεντρώσεις ειρήνης έξω απο κεντρικές πλατείες ανα την Ελλάδα....!!!
Η ιδέα μπορεί να ξεκίνησε στην Μαδρίτη και την πλατεία Puerta Del Sol, αλλά προηγουμένως είχε ανθίσει ο σπόρος της στην πλατεία Ταχρίρ, στο Κάιρο. Η διαδικτύωση της νεολαίας αλλά και των λιγότερο νέων αυτού του κόσμου, που επιθυμεί να πορευτεί χωρίς την Δαμόκλειο Σπάθη των διεθνών οικονομικών παραγόντων, είναι τελικά αποτελεσματική. Αποτελεσματικότερη πάντως, από τις κομματικές επιταγές και τα συνδικαλιστικά παιχνίδια.
Στην πλατεία Συντάγματος μαζεύτηκαν πάνω από είκοσι χιλιάδες. Ο παλμός εντυπωσιακός με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν "Ελλάς, Ελλάς", "Ελλάς, Ελλήνων, Αγανακτισμένων" και "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία"
Γιατί εμεις οι Έλληνες ανεχόμαστε την "κοροιδία" ώς ένα σημείο (επιτέλους βάλαμε όρια) και τότε δίνουμε ο ένας στον άλλον το χέρι ανεξαρτήτου χρώματος και πιστεύω και αγωνιζόμαστε  για  ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ!
Ελπίζω να τα είδαν ολοι οι "υπεύθυνοι" της χώρας  μας και να κατάλαβαν επιτέλους οτι δεν ειναι όλα "πολιτικά παιχνίδια" και δεν υποκινούνται όλοι απο χρώματα και ξεπερασμένες  ψευτοιδεολογίες.


                                              Βίντεο απο το Σύνταγμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας ειναι πολύτιμα...