Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

1ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός αγώνας στη Λίμνη Πλαστήρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτές Κυριακή 8/5 ο 1ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός αγώνας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.
 Η εκκίνηση του αγώνα έγινε στα Καλύβια Πεζούλας και ο τερματισμός με την υποδοχή των αθλητών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κρυονέρι οπου ο Μορφωτικος Λαογραφικός Σύλλογος Κρυονεριτών είχαν στήσει μια μεγάλη γιορτή.
Οι αθλητές του ποδηλατικού αγώνα μετα τον τερματισμό τους φορούσαν τα στεφάνια απο ελιά που ειχε φτιάξει ο Σύλλογος και έπαιρναν και τα αναμνηστικά ημερολόγια.Επίσης  είχαν την ευκαιρία να γευτούν απο τις νοικοκυρές  του χωριού  όλα τα παραδοσιακά εδέσματα που βρισκόταν στο μπουφέ είτε αλμυρά είτε γλυκά.
Μετά τη λήξη του αγώνα και της γιορτής στο Κρυονέρι πραγματοποιήθηκε και η απονομή των αθλητών  σε γνωστό ξενοδοχείο των Καλυβίων Πεζούλας.
Οι αθλητές έμειναν ευχαριστημένοι απο τη διοργάνωση του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και έδωσαν ραντεβού και του χρόνου πάλι εδώ!






Στα αριστερά η αντιδήμαρχος Έργων και Ύδρευσης Κα Ζαρκάδα Κατερίνα φοράει την παραδοσιακή στολή, στη μέση οι νικητές του αγώνα Κος Καταπόδης, Κος Σκυλοδήμος και Κος Μουρίκης και στα δεξιά ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και διοργανωτής της εκδήλωσης.

Οι νικητές του αγώνα Παναγιώτης Σκυλοδήμος,Λουκάς Καταπόδης και Μουρίκης Κώστας


Ελένη Νικολαίδου-Πάλμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας ειναι πολύτιμα...