Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Για να γεμίσει το σχολείο μας παιδιά πρέπει να γεμίσουμε την λίμνη Πλαστήρα επισκέπτες!!!

Με αφορμή την επίσκεψη της Διευθύντριας και διοργανώτριας των εκθέσεων της philoxenia & summer holidays Κα Χρύσα Κρασσά,την εκδοτρια του ηλεκτρονικού οδηγού respond on demand  Κα Μαρία Αθανασοπούλου και την εταιρεία συμβούλων Noisis στην λίμνη Πλαστήρα θέλουμε να τονίσουμε την ανάγκη της περιοχής για στοχευμένες και μεθοδευμένες κινήσεις  προβολής στο εσωτερικό αλλα και στο εξωτερικό απο πλευράς επιχειρηματιών και φυσικά απο πλευράς  δήμου.
Στην ημερίδα που έγινε χτές ηταν παρών και μας στήριξε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Κος Μαλέτσικας Αθανάσιος ο οποίος ευτυχώς και επιτυχώς  βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες και προσπαθεί να καταγράψει τα προβλήματα τους.
Αν γίνει μια στοχευμένη προβολή και εχει σωστό αποτέλεσμα θα αρχίσει η Λίμνη Πλαστήρα να γεμίζει απο κόσμο που ερχεται για ξεκούραση, για περιπέτεια, για θεματικό τουρισμό, για θρησκευτικό τουρισμό κλπ. Όλη αυτη η προσπάθεια θα επηρεάσει και το κομμάτι της παιδείας διότι θα έρθει κόσμος να μείνει μόνιμα με τις οικογένειες τους για να εργαστεί στον τουρισμό και τα παρακλάδια του, ετσι θα κρατηθεί και το σχολείο ανοικτό και ενεργό. Ήδη ενας επιχειρηματίας απο Θεσσαλονίκη  που επένδυσε στην Πεζούλα ψάχνει μονιμη κατοικία στο Κρυονέρι για να ειναι κοντά στο σχολείο μιας και εχει παιδί.
Αν και δύσκολοι καιροί θέλουμε να πιστεύουμε οτι όλοι μαζί ενωμένοι θα πάμε μπροστά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας ειναι πολύτιμα...