Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τραγούδι λέω δυνατά ν'ακούσουν όλα τα παιδιά , ν'ακούσει η πολιτεία..

Τον τελευταίο καιρό νομίζω οτι έχουμε χάσει το νόημα και την  ουσία..ποιά ειναι η ουσία για εμάς? Τα παιδιά μας και η καθημερινότητα τους στο σχολείο.Ας μην ξεχνάμε οτι ειναι "εργαζόμενοι πολίτες" (8:00π.μ-16:00μ.μ) που μέσα σε αυτο το σχολείο πρέπει να μάθουν να δουλεύουν σαν ομάδα, να μάθουν να διαβάζουν, να τρώνε όλοι μαζί σαν οικογένεια, να σέβονται τον συνάνθρωπο τους, να μάθουν να αγαπάνε, να κάνουν παρέες.
Αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες πως μπορούμε να το πετύχουμε αυτο? Τί άνθρωποι θα βγουν στην κοινωνία αργότερα? τι κίνητρο θα έχουν? Σίγουρα να φύγουν μακριά απο το χωριό.
Στόχος μας? Ένας αξιοπρεπής χώρος δημιουργικής απασχόλησης που θα μπορούν τα παιδιά να περνάνε πιο εύκολα  τον χειμώνα που κλείνονται μέσα, ένας χώρος  βιβλιοθήκης, χώρος Η/Υ και ταυτόχρονα μικρός χώρος τραπεζαρίας να τρώνε τα παιδιά σαν άνθρωποι. Όλα αυτα μπορούμε να τα έχουμε σε απόσταση αναπνοής στο κοινοτικό κτίριο Κρυονερίου που με ανυπομονησία περιμένουμε να ολοκληρωθεί μιάς και ειναι καινούργια εγκατάσταση.Ελπίζουμε να παραχωρηθεί στο σχολείο μας.
Ακούστε όλοι δυνατά το παρακάτω τραγούδι και ελάτε στη θέση των μικρών μας φίλων στο σχολείο του Κρυονερίου..μην ξεχνάτε υπήρξαμε όλοι κάποτε παιδιά....
Το Μέλλον της Λίμνης Πλαστήρα ειναι τα παιδιά μας!!!όλα ξεκινούν και καταλήγουν στην Παιδεία...Δεν ειναι δύσκολος καιρός για έργα αν το θέλουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας ειναι πολύτιμα...