Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ...

Ο Σ.Γ.& Κηδεμόνων Κρυονερίου λίμνης Πλαστήρα και συγκεκριμένα το Δ.Σ. εχει την ανάγκη να εκφράσει και να ξεκαθαρίσει τη θέση του προς αποφυγή παρεξηγήσεως της δράσης του.

1ον Ο  Σ.Γ.& Κηδεμόνων αποτελείται απο νέους και δραστήριους ανθρπώπους με καλό μορφωτικό επίπεδο και σίγουρα ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ...ειναι ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ  σαν το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ που βγαίνει μετά απο την μπόρα και την καταιγίδα  και με ευχαρίστηση το κοιτουν μικροί και μεγάλοι.
2ον Κινείται στα πλαίσια που ορίζει το καταστατικό ανεπηρέαστο απο πολιτικές πεποιθήσεις
3ον Όταν συζητάει ή προτείνει κάποια θέματα ΠΟΤΕ δεν εχουν επιβλητικό χαρακτήρα.Ισως ειναι παρεξηγήσιμο το οτι ειμαστε ενεργοί και σε εγρήγορση!!
4ον Σε καμία περίπτωση δεν καταργούμε την ιεραρχία.Πρώτος απο όλους μας έρχεται Ο Διευθυντής του σχολείου κύριος Παπουτσής Βασίλης, οι δάσκαλοι και έπειτα εμεις.Ο κύριος Παπουτσής που ειναι επι 12 χρόνια Δάσκαλος-παιδαγωγός και διευθυντης του 2θέσιου  ορεινού αυτου σχολείου ειναι ενα σεβαστό πρόσωπο το οποίο αποδεχομαστε όλα τα μέλη του Συλλόγου και εχουμε μεχρι στιγμής άψογη συνεργασία μαζί του.
Τονίζουμε πάλι οτι οι κινήσεις και η δράση του Συλλόγου δεν εχουν ουτε ανταγωνιστικό χαρακτήρα και φυσικά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση πολιτικό χαρακτήρα. Δεν θέλουμε να εμπλακούμε στο κομμάτι της διδασκαλίας απλά να ειμαστε δίπλα στους δασκάλους και τον διευθυντή και να ενισχύσουμε την προσπάθεια τους.
Σκοπος μας ειναι να λειτουργούμε σαν μια καλή ομάδα προς όφελος των παιδιών μας.
Αυτο που απαιτουμε βεβαια ειναι να γίνεται έργονα μην κινδυνολογουμε και να μην επαναπαυόμαστε. 
Το επόμενο άρθρό αναφέρεται στο καταστατικό του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας ειναι πολύτιμα...