Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση με τους υποψήφιους Δημάρχους Λίμνης Πλαστήρα

To Δ.Σ. Του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σήμερα 2/11/10 στο χώρο του σχολείου συναντήθηκε με τους 3 υποψήφιους δημάρχους της Λίμνης Πλαστήρα Κύριους Κουτρουμάνο,Κο Ελευθερίου και Κύριο Τουλιά.
Με τη σειρά προσέλευσης θα αναφερθούμε πρώτα στα λεγόμενα του κυριου Κουτρουμάνου ο οποιος ανέφερε οτι : “Η προσπάθεια της νέας αρχής έχει άμεση σχέση με την εκπαίδευση. Προκειμένου να ειναι βιώσιμο το σχολείο πρέπει να δώσουμε έμφαση στον πρωτογενή,δευτερογενή και τριτογενή τομέα ετσι ωστε να φέρουμε κόσμο στην περιοχή να εργαστει. Στοχεύουμε σε μια ισόρροπη βιώσιμη ανάπτυξη μεταξύ των χωριών” και σε ότι αφορά το πρόγραμμα του σχολείου προτεινε 1.Ισάξια παιδεία με τα αστικά κέντρα 2.διάδοση παράδοσης πολιτισμού των παιδιών. Σε ότι αφορά τα αιτήματα-προτάσεις του σχολείου τάχθηκε υπέρ αναφέροντας οτι ειναι δίκαια και αυτονόητα.
Μαζί με τον Κύριο Κουτρουμάνο ήταν οι εξής υποψήφιοι Δημοτικοι Σύμβουλοι : 1.Αντωνάκης Γεώργιος (Δικηγόρος)
2.Τσιαμαντάς Δημήτριος
3.Μαντζάρας Αλέξανδρος
4.Πρίτσας Κωνσταντίνος
Ευχαριστούμε τον κύριο Κουτρουμάνο και τους υποψηφιους Δημοτικους συμβουλους για τον χρόνο τους και τους ευχόμαστε Καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη στον αγώνα τους.

Ο κύριος Ελευθερίου μας εξέπληξε θετικά μόλις διαπιστώσαμε οτι πρόκειται για ενα νέο υποψήφιο δήμαρχο οπου ευελπιστούμε να ειναι μια δυνατή φωνή στα δημοτικά συμβούλια ανεξαρτήτου πολιτικής πεποίθησης.
Ο ίδιος ανέφερε οτι “ ειναι αυτονόητη η ανάπτυξη της περιοχής μέσα και απο το σχολείο και η αυριανή δημοτική αρχή έχει μεγάλη ευθύνη απέναντι στη μοναδικότητα αυτου του σχολείου τοσο που θα μπορουσε να οριστεί ενας αντιδήμαρχος εκπαιδευσης και να ασχολείται μονο με την παιδεία”
Επίσης ανέφερε οτι πρέπει να δωθούν επαγγελματικά κίνητρα και να λειτουργήσει το σχολείο σαν πόλος έλξης για να επιστρέψει ο κόσμος στα χωριά μας.Τέλος τα αιτηματα-προτάσεις του συλλόγου φάνηκαν στον κύριο Ελευθερίου δίκαια και αυτονόητα και τον χαροποίησε που κάποιες απο τις προτάσεις δημιουργούν και θέσεις εργασίας.Τάχθηκε υπέρ μας λέγοντας οτι “χαμένος ειναι ο αγώνας που δεν γίνεται”
Μαζί με τον Κύριο Ελευθερίου ήταν οι εξής υποψήφιοι Δημοτικοι σύμβουλοι:
1.Τσουκαλάς Παντελής
2.Παπαθωμάς Αλέξανδρος
3.Παπακώστας Στέφανος
4.Κρικέλης Κωνσταντίνος
Το Δ.Σ. Του Συλλόγου εύχεται στον κύριο Ελευθερίου και στους υποψήφιους Δημοτικούς συμβουλους του Καλή επιτυχία και καλα αποτελέσματα.
Τέλος στη 10λεπτη συνάντηση που είχαμε με τον κύριο Τουλιά ανέφερε οτι δεν ειναι επαγγελματίας πολιτικός και δεν θα έπρεπε καν να συζητιούνται τέτοιου είδους θέματα γιατι ειναι αυτονόητα και θα έπρεπε να ειχαν λυθεί αυτα τα ζητήματα.Θα ειναι δίπλα μας σε κάθε μας προσπαθεια.
Δυστυχώς ο χρόνος του ήταν περιορισμένος λόγω του αγώνα που ήθελε να δει με τον Παναθηναικό.(ειναι ενας αγώνας και αυτος βέβαια, οχι πολιτικός)!!!
Οι υποψήφιοι που ήταν μαζί του ειναι : 1.Νάνος Σεραφείμ,
2.Αντωνάκης Χρήστος
3.Σακελλαρίου Δημήτρης
Το Δ.Σ. Ευχεται και στον κύριο Τουλιά καλά αποτελέσματα.

Τα μέλη του Δ.Σ.  που παρευρέθησαν στη συνάντηση με τους υποψηφιους ηταν
Πάλμου Ελένη
Παπαδάκη Φωτεινή
Γάκης Γεώργιος
Κρικέλη Ευαγγελία
καθώς και οι γονείς Αμαλία Γάκη και Πάλμος Δημήτριος

Ευχαριστούμε τους υποψήφιους Δημάρχους Λίμνης Πλαστήρας και τους υποψηφιους Δημοτικους συμβουλους για το χρόνο που μας διέθεσαν και τους και ευχόμαστε Καλή επιτυχία και να είναι δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας ειναι πολύτιμα...